• Friday, 5 June 2020
Eat Wide Awake @ SaladStop! Nu Sentral, Kuala Lumpur
19 Aug
10:49

Eat Wide Awake @ SaladStop! Nu Sentral, Kuala Lumpur

SaladStop Malaysia

LG20, Lower Ground, Nu Sentral Shopping Centre
201, Jalan Tun Sambanthan, 50470 Kuala Lumpur
Tel : 603-2084 0888
FB : SaladStop Malaysia

Business Hours :
Mon – Sun 10 a.m. – 9:30 p.m.

*****

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur interior

Thanks for the wonderful invitation, I recently went to the launching event of SaladStop!’s 2nd outlet at Nu Sentral, Kuala Lumpur.

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur launching ceremony

Co-founder Adrien as well as directors Frantz and Katherine were at the event to grace the grand opening ceremony together with celebrity guests Datuk Dr Chef Wan, Amber Chia, and Steve Yap, spreading the joy of eating healthy and feeling great!

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur cold pressed juice

A pioneer of the healthy eating movement in Asia, SaladStop! made its debut in Malaysia this year to fulfill the high demand for fresh, high quality healthy foods from healthy lifestyle enthusiasts. They operate over 60 outlets worldwide with branches in Singapore, Japan, Philippines, Indonesia, Spain, Hong Kong and Vietnam.

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur eat wide awake

Their ‘Eat Wide Awake’ motto is an awareness or consciousness that allows people to know how a simple meal comes to be; the journey from local farms to our bowls. “We pride ourselves in sourcing as much local produce as possible with an emphasis on seasonality,” said Katherine Desbaillets Braha, Director of SaladStop!

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur fresh ingredients

SaladStop! offers a wide range of fresh salads, wraps, warm grain bowls and healthy beverages. You can opt to customise your own salad, wrap or grain bowl from over 60 ingredients and 20 homemade dressings. What I like the most about SaladStop! is that they deliver the freshest, most nutritious foods that do not compromise on flavour.

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur diy salad

If you have no idea what to order, just try out their delicious, healthy and nutritious signature dishes. Featuring delectable and fresh ingredients such as French beans, cherry tomatoes, potatoes, red and white cabbage, romaine lettuce and more, the tasty salads or wraps are elevated further with the light yet flavourful array of dressings.

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur salad bar

Some of my personal favourites at SaladStops! would be the hearty Hail Caesar (RM17.90 with romaine lettuce, bacon bits, shaved parmesan, grated eggs, croutons, and classic caesar), plant-based Earth Bowl (RM24.90 with romaine lettuce, red & white cabbage, fresh herbs, warm baked mushrooms, avocado, black beans, broccoli, cherry tomatoes, crushed peanuts, and thai turmeric), as well as the pasta-centric Mamma Mia (RM20.90 with fusilli pasta, kale, roasted chicken, cheddar, black olives, cherry tomatoes, red onions, and basil pesto). The tastes and textures of signature creations work together seamlessly to presents a perfect harmony of crisp and tender, savoury and sweet.

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur adrien desbaillets

“We are thrilled with the response so far in Malaysia and look forward to bringing SaladStop! to more parts of the country in the next few years, as well as working closely with the local community and surrounding farms for the freshest produce,” added Adrien Desbaillets, Co-founder and Managing Director of SaladStop!

saladstop malaysia nu sentral kuala lumpur chef wan amber chia steve yap

Both SaladStop! outlets at Nu Sentral and Pavilion Kuala Lumpur is open daily from 10 am to 9.30 pm. For more information, visit their website at www.saladstop.com.my.

*****

More photos at FOOD Malaysia facebook page, a Malaysian food and lifestyle blogger since 2010

Other restaurant at Nu Sentral : A Tropical Hideaway @ Eatropica, Menara 1 Sentrum, Nu Sentral

20 Comments

    Wawa Ashihara

    August 22, 2019 at 10:49 pm

    Wow..ini betul2 veggie ni… Healthy food … Banyak giler jenis salad yg ada.. I memang suka sgt salad… Kalau bosan2 buat salad…

    AhmadiKatu

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Wow…kalau anak pertama dan kedua saya tengok ni confirm akan singgah…makan nasi tak kuat tapi kalau bagi sayur macam salad ni memang habis semua. Kena pula jika ulam…

    Mohamad Khairil Bin Hassan

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Nampak sedap salad2nya. Kalau dulu2 masa kecil mmg tak makan salad, tpi skrg ni dh jadi favourite. Bolehlah singgah sini nnti.

    Mohd Zarin

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    NU Sentral ni tempat i selalu pergi dan memang cari heathy foods. Yay, next time dah tau kat mana nak terjah makan. Thanks for the recommendation

    liez

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    wow ada healthy food. actually bagus juga ada salad stop for yang vegetarian and also i pun suka makan salad once a week if bosan makan makanan lain. at least ada something different.

    CINDY TONG

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    i always love salad…this new place seem like a great place to try out next!

    Ayu Rafikah

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Wah bagusnya mkn makanan healthy mcm ni. Bagus utk kesihatan pd yg sama blh bantu utk kekalkan kelangsingan bada kihkih

    nurul aqidah

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    wah..menariknya. banyak pilihan. Bagus ni untuk orang yg berdiet dan amalkan pemakanan sihat. Rasanya belum jumpa lagi kedai macam ni..

    Nadia Johari

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    wah firstiem nampak kedai salad sahaja. bgsula bagi mereka yang suk amakan salad atau vege ni..nnti kalu pergi nu sentral boleh jengah

    Rawlins GLAM

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Wow. If only they open near to my office, I would be among the ones getting my salad there too. Fresh and healthy is the best!

    Nadia

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Wah!! Banyaknye pilihan salad..harga pun berpatutan..next time nad nk try la makan salad kt sini..thanks sharing

    Ruby

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Saya suka salad 😋

    Banyaknya dia punya homemade dressing sampai 20! Nikmat betul kalau Ruby dapat pergi sana dan cuba.

    Maisarah

    August 21, 2019 at 10:49 pm

    Nak sihat, kita kena pilih makanan yang sihat. Bagus ada restoran sebegini. Tiada lagi alasan kata tak sempat nak sediakan makanan sihat walaupun mudah. Banyak pilihan pula tu

    Mahamahu

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    Wow salad top sangat sihat makanan kat sini tengok duta pun kita tahu sini semua makanan sihat dan juga berkualiti hehehe tempat ni kita kalau pergi pun sebulan sekali wakakakaka tak apa nak sihat dan diet punya pasalkan…

    Bella Jamal

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    Menarik. Tak pernah nampak pulak kedai ni masa ke NU sentral. Lepas ni boleh la cari bila datang sana. Sepatutnya memang kena makan banyak salad/sayur. Sis pun nak menyinggah la try salad2 yang sedap.

    adianiez AIDA

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    wow. menarik ni.
    tq for sharing. more food outlets like this, selling salad, di seluruh malaysia.
    i like it. sayur gini boleh mengenyangkan.
    sihat tu yes lah kan. then, mix dgn sos yg ohsem. omg. love it.
    saya selalu beli salad yg pack tu di aeon. buat ayam panggang. mix them together. mayonis and a little bit of thousand island.

    mekyunie

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    im not a big fan for salad. tapi yang minat these will love it.

    Fadzil Ahmad

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    wah. Banyak nya pilihan untuk salad di restoran ni. Dekat je NU Sentral . Boleh la abam singgah waktu lunch. dah lama teringin makan healthy, tapi itulah environment tak betul pulak huhu

    Nhazla

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    Saya suka salad. Boleh tahan jugak harganya ya. Tapi boleh pilih pelbagai jenis sos. Nak campur macam-macam sayur pun boleh. Seronoknya. Ini syurga makanan yang gemarkan veges.

    Syaza

    August 20, 2019 at 10:49 pm

    Wow! It’s all salad thingy there 😯 omg very suits those yang suka jaga kesihatan even though makan di luar. And of course pada yang nak diet 😋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!